|

Autumn and knits from Ecosphere

» This is a sponsored post in collaboration with Ecosphere «

girl in a knitted sweater

October is here and I welcome autumn with chunky knits from Ecosphere and several cups of dark, hot coffee. A fire crackles in the fireplace and outside the forest with it’s hues of yellow, brown and orange stand in contrast against the continuously grey sky.

I can’t remember the last time I saw the sun.

My days go by at a steady pace and I’m practicing saying “yes” to a lot of fun things. I try to challenge myself. I feel better for every day that passes and I love that autumn is finally here. For me this is when a new chapter begins. I harvested the last tomatoes, hung away my lighter wardrobe and said goodbye to summer.

The days feel calmer now as both nature and myself prepares for darkness and the approaching winter.

I work a lot, and I travel some too, but in-between all of that I stay at home cuddling with my cats wearing the biggest and cosiest sweater. It’s from Kings of Indigo, one of the many lovely and sustainable brands stocked at Ecosphere.

AN AUTUMN GIFT FOR YOU

It’s been a year since I became an ambassador for Ecosphere which I think calls for celebration! From now on you can use the code NORTHBOUND to get 10% off online, or just say it at the register to use it in the store. Now is the perfect time to stock up on knits from Ecosphere!

➵ Here you can read my first post for Ecosphere where I write about the key to a sustainable and minimalistic wardrobe

holding a cup of coffee
mirror selfie with a Lumix GX8all images in this post are shot using my Panasonic LUMIX GX8 + LUMIX G 25mm f/1.7

The breakup with my partner left me in a rough spot but I feel that I am slowly finding the way back to myself again. Life offers so many lovely opportunities and I realise how much good there is too explore and experience. I get stronger and more postive for each passing day!

girl in knits hiding behind her hair

boho bedroom

I redecorated the bedroom a bit by placing an old wooden ladder I used to keep in the living room. I hung some lights from it and put up two new, minimalistic prints from JO & JUDY and I also bought a mirror from IKEA. It feels very cozy and homely now.

This ring is a gift from Anna-Lena, an online friend I hope to meet in person one day. She creates beautiful jewellery!

close up of jewellery

female in a knitted sweater

female in knitted sweater

 

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

Similar Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

17 Comments

 1. Trots reklamsamarbete så är detta ett så inspirerande och varmt inlägg, allt med det fångar mig. Älskar känslan du fångar med dina foton! Och det där hoppfulla, vad stark du känns. Lite overkligt magiskt. <3

 2. Själva grejen med hösten är ju att vara ute i pissväder för att sedan komma in och göra sig, som du skriver, den svartaste av alla svarta muggar kaffe och sedan sjunka ner i en soffa någonstans och se… tja, helgens omgång av Premier League? :)

  1. Kan hålla med om att känslan av komma in efter en tur ute i höstrusket är otroligt härlig, och sällan smakar kaffe så gott som då! Däremot skulle jag nog inte kolla på premier League haha men en serie på Netflix eller sätta mig med en bok framför brasan ??

  1. haha jag förstår dig, visst är muggen underbar? Ett loppisfynd såklart <3 Tack, roligt att du gillar dem! Ja, det känns riktigt härligt att börja komma på banan igen.

 3. Åhh, den tröjan och en värmande kopp svart kaffe…. med mjölk ;) Skönt att höra att du mår bättre med roligheter på agendan..! Hösten är ju fantastisk, det är mörkret som är lite jobbigt tycker jag… Men alla vackra färger är ju magiskt !!
  Önskar Dig en fortsatt fin höst, kram Kate

  1. Haha ja det är väl okej att ha liiiite mjölk i kaffet ;) Tack, det Känns verkligen oerhört skönt! Ja det tar såklart ett tag att komma in i att mörkret är här men man får göra det bästa av det och se det som en god ursäkt för att mysa mycket med tända ljus och goda varma drycker om kvällarna! Tack, hoppas allt är bra med dig och att även du får en fin höst <3

 4. Så stämningsfulla bilder och du passar så himla bra i tröjan!
  Skönt att du mår bättre och så fint det blev i sovrummet <3
  Kram
  /Evelina

 5. For en fin, varm, lun og litt sår post. Jeg har faktisk ikke fått med meg at det har blitt slutt mellom dere. Veiskiller hvor man velger å gå hver til sitt er hardt, men så godt å høre at du er i ferd med å finne tilbake til deg selv igjen, virkelig. Og bildene dine… jeg elsker følelsene du klarer å fange med kameraet, du er virkelig en stor foto- og livsstilsinspirasjon for meg <3 Bruker du selvutløser på bildene av deg selv?

  Mange klemmer!
  Nadia

  1. Tack Nadia, både för dina fina ord och för att du tycker om mitt inlägg och bilderna. Det är inte alltid så enkelt att hänga med i vad som händer i allas liv så ingen fara. Det känns oerhört bra att det vänder nu går och rätt håll. Jag har en fin och magisk höst framför mig efter några tunga månader. Jag blir så oerhört glad av att höra att du tycker jag inspirerar, jag känner detsamma för dig och älskar ju dina foton! Ja jag använder självutlösare/fjärr, i det här fallet telefonen som är kopplad till min Lumix GX8 vilket gör att jag dessutom ser mig själv i den. Perfekt för självporträtt :)

   Kram och hoppas du har en fin höst!